انواع مغازه
کلا ما سه جور مغازه داریم
۱.مغازه ایی که فقط جنس میفروشن مثل سوپرمارکت و...
۲.مغازه هایی که فقط خدمات ارائه می دهند مانند بعضی از ارایشگاهها
۳.مغازه هایی که علاوه بر عرضه جنس ،خدمات هم ارائه میدهند مانند خدمات کامپیوتری
در ادامه مطلب انواع مغازه ها را بیان میکنم
فقط یک مورد را به صورت خلاصه توضیح میدم بقیه را به صورت مشاوره 09372022043با توجه به شرایط هر فرد بیان میکنم
۱.سوپرمارکت ها :
سوپر مارکت داری یکی از مشاغل پر دردسری است که هر کسی سراغ آن نمی رود. به طور قطع می توان گفت که مدیریت یک سوپرمارکت مانند مدیریت یک شرکت بزرگ است.
به این دلیل که هر روز در این فروشگاه ورود و خروج محصولات صورت می گیرد و از این رو حسابداری آن بسیار مشکل خواهد بود. اگر همه افراد این گونه به این شغل نگاه کنند این سوپر مارکت ها نباید در حال افزایش باشند. پس رازی در این میان است که هر روز شاهد رشد این مغازه ها هستیم. اگر می خواهید این راز را بدانید ادامه مطلب را بخوانید.
برخلاف مشاغل دیگر ساعت مشخصی برای فعالیت ندارند. برخی ساعت شش صبح در مغازه هایشان حاضر هستند و برخی دیگر ساعت هشت و دیرتر و زودتر. چیزی که در این شغل حائز اهمیت است، خستگی ناپذیر بودن است. محیطی که مدیر سوپر مارکت انتخاب می کند تا در آنجا فعالیت کند بسیار مهم است.
نحوه فعالیت در کنار خیابان اصلی با یک خیابان فرعی یا کوچه های دور از خیابان بسیار تفاوت دارد. اگر محیط کسب وکار شما در یک محله قرار دارد باید گفت که باید بسیار تلاش کنید تا نظر اهالی محل را جلب کنید. زیرا قرار است درآمد شما از خرید این افراد صورت گیرد. برخی افراد فعالیت در این شغل را بسیار ساده می دانند، اما اگر برنامه ریزی مدیریتی در آن نباشد و یا بهتر بگوییم اگر مدیر نباشید نمی توانید در این شغل موفق باشید.
نحوه برخورد
باید توجه داشته باشید که شما یک فروشنده سوپرمارکت نیستید، بلکه مدیر این مجموعه هستید و باید رفتار مدیریتی از خود نشان بدهید. برخلاف تصور عموم، این شغل پست نبوده و باید دارای مهارت باشید تا به قول معروف پول پارو کنید. اگر مشتری خواسته هایش را یکی یکی به شما گفت سعی کنید از کوره درنروید و همه نیازهای وی را با لبخند پاسخ دهید.
اگر کم طاقتی یکی از خصوصیات اخلاقی یک مدیر سوپر مارکت است باید گفت که اصلا شغل مناسبی انتخاب نکرده و باید در شغلی فعالیت داشته باشد که تعامل وی با مردم حداقل باشد. سعی کنید همیشه با مشتریان خود زیاد گرم نگیرید و خیلی هم رفتار سردی نشان ندهید. در تعامل با دیگران میانه رو باشید تا به مشتریان شما هر روز اضافه شود.
چیدمان و ویترین
یکی از مهم ترین بخش هایی که می تواند یک سکوی پرتاب برای شناساندن مغازه به افراد باشد نوع چیدمان و ویترین است. برخی افراد بر این تصورند که بقالی هم مگر چیدمان و ویترین می خواهد، اما جالب است بدانید که بیشترین درآمد طراحان از طراحی این شغل است.
در ابتدا باید مکانی را به عنوان انبار در داخل مغازه تعریف کنید تا اجناسی را که اضافه هستند در آنجا قرار گیرند. کنار ورودی مغازه را به ویترین اختصاص و میز حسابداری خود را در وسط فضای مغازه باید قرار دهید. بهتر است از یخچال های ایستاده و بزرگ استفاده کنید تا مشتریان لوازم موردنیاز خود را انتخاب کنند و کالای مورد نظرشان در دسترس باشد.
سمت دیگر باید فریزر ویترینی که در آن بستنی، پنیر پیتزا، خمیر و دیگر محصولاتی که باید در دمای صفر درجه نگهداری شوند قرار داشته باشد تا مشتریان به راحتی بتوانند محصولات موردنظر خود را انتخاب کنند و برای دسترسی به آنها ناچار به درخواست کردن از شما نباشند.
تبلیغات در کیسه های پلاستیک
اگر فروشگاه شما در فضایی که فعال هستید بهترین ارائه سرویس را انجام دهد برخی فعالان مانند آرایشگران یا مشاغل خدماتی حاضر هستند فروشگاه شما را به عنوان یکی از گزینه های تبلیغاتی در نظر بگیرند. تبلیغات در سوپر مارکت ها به طور معمول اینگونه است که محصولات انتخاب شده از سوی مشتریان در پلاستیک هایی که تبلیغات با یک منگنه به آن چسبیده است قرار می گیرد.
با این وجود همه افرادی که از سوپرمارکت شما خرید کنند این تبلیغات را مشاهده می کنند. حتماً قبل از شروع فعالیت خود با یک پارچه یا یک بنر فعالیت تان را به اهالی آن منطقه اطلاع دهید تا بدانند که به زودی در آنجا سوپرمارکت فعال خواهد شد. در این صورت می توانید نظر اهالی محل کسب خود را در خصوص فعالیت تان جویا شوید.
سوپرمارکت های 24 ساعته
برخی سوپرمارکت ها به صورت 24 ساعته فعالیت می کنند، اما همه واحدهای کسبی مجوز این کار را ندارند و تنها واحدهایی که بیرون شهر هستند یا مجوز از اتحادیه مربوطه را دارند می توانند به صورت دائمی فعالیت داشته باشند.
مدیریت در این واحدها بسیار مشکل تر و فعالیت در آن به مراتب سخت تر از فعالیت در واحدهای کسبی داخل شهر است که به صورت 15 تا 18 ساعتی فعال هستند. به طور قطع می توان گفت که یک مدیر نمی تواند در همه ساعات فعالیت در محل کسب وجود داشته باشد و باید زمانی را برای استراحت خود در نظر بگیرد.
در نتیجه باید با استخدام کارمندان مجرب و همچنین متعهد بهره وری و سود خود را افزایش دهد. مدیران این فروشگاه ها باید توجه داشته باشند که زمان فعالیت خود را به صورت گردشی انتخاب کنند. این کار باعث می شود که مدیر با همه کارمندان و فروشندگان خود برخورد یکسان داشته باشد. برای فعالیت 24 ساعته باید سه شیفت کاری به کار گرفته شود و برای هر کدام از این کارمندان یک کارگر استخدام شود تا فروشنده تمام ذهن خود را روی فروش متمرکز کند.
محصولات پر فروش و جذاب
بسیاری از مدیران محصولات پرفروش و جذاب مانند شکلات، قهوه، آدامس و پاستیل را پشت صندوق دریافت مبلغ قرار می دهند تا در زمان پرداخت مبلغ از سوی مشتری توجه مشتری به این ویترین جلب شود که به طور معمول این روش استفاده نتیجه داده است.
محصولات خوش آب و رنگی که در همه سوپرمارکت ها پیدا نمی شود، می تواند برگ برنده کسب و کار شما باشد. پس این محصولات را در معرض دید مشتریان مشکل پسند قرار بدهید تا به مشتریان ثابت و وفادار سوپرمارکت شما تبدیل شوند.
یکی از مهم ترین بخش هایی که می تواند یک سکوی پرتاب برای مغازه باشد نوع چیدمان و ویترین است. برخی افراد بر این تصورند که بقالی هم مگر چیدمان و ویترین می خواهد، اما بیشترین درآمد طراحان از طراحی این شغل است.
۲.بوتیک زنانه
۳.بوتیک مردانه
۴.بوتیک بچه گانه
۵.کیف و کفش فروشی
۶.سالن زیبایی
۷.فست فود
۸.رستوران
۹.غصابی
۱۰.کارواش
۱۱.قالیشویی
۱۲.خیاطی
۱۳.آموزشگاهها
۱۴.طلافروشی
۱۵.مشاوراملاک
۱۶.لوازم آرایش
۱۷.کافی شاپ
۱۸.نصاب کاغذ دیواری و پارکت
۱۹.نقاشی ساختمان
۲۰.عینک سازی
۲۱.داربست فلزی
۲۲.نصاب کرکره برقی
۲۳.خدمات کامپیوتری
۲۴.هدیه فروشی
۲۵.مرغ فروشی
۲۶.فرش فروشی
۲۷.لبنیاتی
۲۸.پرده فروشی
۲۹.موبایل فروشی
۳۰.تعمیرات ماشین
۳۱.ظروف یکبارمصرف
۳۲.تجهیزات پزشکی
۳۳.عکاسی
۳۴.تراشکاری
۳۵.نانوائی
۳۶.دکوراسیون داخلی
۳۷.مغازه الکتریکی
۳۸.گل فروشی
۳۹.فوتوکپی
۴۰.عطرفروشی
۴۱.کافی نت
۴۲.میوه فروشی
۴۳.خرازی
۴۴.منشی
۴۵.نجاری
۴۶.سرایداری
۴۷.عطاری
۴۸.تاکسی اینترنتی
۴۹.نگهبان
و....
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.